Unieke keuzetools voor uw kantoorinrichting

Omdat eisen en wensen scherp moeten zijn voor elk project, heeft Maasdam unieke keuzetools ontwikkeld. Die besparen u niet alleen veel tijd, ze zijn ook de sleutel tot een inrichting die echt voor meerwaarde zorgt.

Persoonlijk contact met een van onze experts werkt vaak nog het beste!

Laat uw gegevens achter

Binnen 1 werkdag contact met een expert

Workshops van Maasdam

Met de workshops van Maasdam krijgt u de wensen en doelen van uw kantoorinrichting scherp en overzichtelijk in beeld. De volgende workshops helpen u beslist op weg:

  • Branded Workspace
  • Gebruikersbeleving
  • Handvatten voor (her)inrichting
  • Duurzaamheid
(Her)inrichtingsscan van Maasdam

Met de (Her)inrichtingsscan ontdekt u wat u werkelijk belangrijk vindt voor uw inrichting. Gaat het u vooral om gebruikersbeleving of duurzaamheid, of heeft bijvoorbeeld een branded workspace uw hoogste prioriteit? Met de (Her)inrichtingsscan komt u er vanzelf achter.

Schouwing op uw locatie

Natuurlijk komen we graag bij u langs. Om kennis te maken, maar ook om uw locatie te bekijken. Onze professionals zien dan meteen talloze kansen en mogelijkheden. Dat schiet alvast goed op!

Projectpresentatie

Misschien komt u liever eerst bij ons langs. We nemen u dan met trots mee op reis door eerdere projecten, van ontwerp tot realisatie. Zo krijgt u een beeld van hoe zo’n project nu eigenlijk werkt.

Workplace analytics

Een werkplekanalyse helpt u uw organisatie te sturen, maar ook om te bepalen welke faciliteiten op welke plek nodig zijn. Bovendien krijgt u inzicht in wanneer en waarom een omgeving stimuleert.

Geen tool die bij u past?

Geen nood als u de juiste tool niet heeft gezien. Vaak is de beste oriëntatie nog steeds een goed gesprek. Kom gerust eens langs.

Neem contact met ons op